Pony’s

pony's

We hebben op dit moment vier fijne en mooie pony’s op Ruiterhof Op den Boomen staan. Drie daarvan hebben onder de man al mooie prestaties geleverd en nummer vier is een jonge pony waarvan de springkwaliteiten de dressuurcapaciteiten waarschijnlijk zullen overstijgen.

Even voorstellen?

De eerste pony die wij aan u voorstellen is de merrie Beauty.
Zij is een hele lieve eerlijke bruine New Forest D-pony waar ieder kind op kan rijden.
Beauty beleeft veel plezier aan de lessen en vooral bij het springen zet ze zich nog meer in en is dan nog steeds gemakkelijk te berijden. Ze zal zich altijd met veel enthousiasme voor je inzetten.

Als tweede pony stellen wij Devil voor.
Hij is een New Forest D-vosruin die veel ervaring heeft op het gebied van springen en dressuur. Van karakter is hij het gemoedelijke type en hij zal niet snel van iets onder de indruk zijn. Devil zet zich vol verve in en zit heerlijk in alle gangen. Op hem kan ieder kind fijn rijden.

De derde pony die wij onder de aandacht willen brengen is Dana. Dana is een spierwitte Connemara C-pony met een verleden als rijpony en als fokmerrie. Zij heeft een zacht karakter en is zeer wijs, waarschijnlijk doordat zij enkele veulens heeft mogen opvoeden. Dit zal ze gebruiken bij de leerlingen die haar berijden. Ze houdt over het algemeen veel rekening met de leerling.

Last but not least stellen wij graag Safira aan u voor.
Zij is een valkkleurige Connemara D-pony die naar verwachting wellicht een kleine E-pony zal worden. Zij is de jongste van de vier zeer prettig in de omgang zijnde pony’s van Ruiterhof Op den Boomen. Safira zal in de toekomst een goede dressuurpony worden maar we verwachten dat ze in het springen zal gaan uitblinken. Gezien haar jeugdige leeftijd zullen we haar opleiding rustig laten verlopen.

 

 

 

Comments are closed.